Bělící pásky - recenze

7. února 2015 v 11:21 | ><><>Monbella<><>< |  Kosmetika
Zdravím všechny,


dnes tu máme recenzi včetně fotky před a po, to budete čučet ;)!



OBECNÉ INFO


1. Jak někteří ví z instagramu nebo z posledního článku střípky života - rozhodla jsem se vyzkoušet bělící pásky značky CREST.

2. Zakoupila jsem je na eshopu, kde byly nejlevnější, což je ZDE.

3. Mnozí ví, že existuje několik druhů těchto pásků, já zakoupila sadu, která je zatím nejlépe hodnocena, tedy: CREST Whitestrips SUPREME.

Dále jsem si zakoupila pastu pro citlivější zuby Sensodyne plus kartáček této značky střední měkkosti. Přeci jen mi záleží na mé zubní sklovině ;)

No a také jsem si zkontrolovala v zrcadle, zda nemám odhalené zubní krčky - ano ano, někdo by šel kvůli tomu za zubařkou, ale já si myslím, že to lze krásně vidět, když víte o co jde, což je snadné poznat dle fotek odhalených zubních krčků viz google.

Před i po kúře se vyvarujte: červené víno, kari, citrusové plody apod. (PS: Jsem nekuřačka.)


PRŮBĚH

1. Pásky jsem si lepila 14 dní v kuse každý den na 60 minut. Většinou večer před spaním, kdy už nepotřebuji komunikovat a jen ležím s notebookem :)

2. Pásky jsem si vždy podélně přešmikla, protože jsou určené pro ohnutí na zadní stranu zubů a to já nechtěla. Zadní část zubů bělit nepotřebuji a hlavně jsem se chtěla vyhnout bolesti zubů, kterou často ostatním blogerkám způsobila právě aplikace z obou stran.

3. Před nelepením pásek jsem v puse vykloktala vodu, aby zuby nebyly mastné a páska lépe držela - zuby jsem otřela ubrouskem a následně lepila. (Hodinu před a po lepení by se nemělo jít nebo si čistit zuby pastou.)

4. Během těch 60minut jsem opravdu necítila žádnou bolest, jen jsem si občas musela pásky kontrolovat zda se mi neposunuly a popřípadě trochu upravit. Tím, že nebyly jakoby zaháknuté na druhou stranu zubů tak se občas trochu vysunuly nahoru, ale jen malinko. Peroxid (předpokládám, že je součástí náplně pásek) sám o sobě neměl nijakou chuť, byl trochu nasládlý.

5. Po sundání pásek jsem opět vykloktala vodu a zuby usušila ubrouskem.

VÝSLEDEK :



Zuby mám nyní přesně takové, jak jsem chtěla, není to žádná extrémní bělota, co září - jsou to přirozené zdravě vypadající bílé zoubky bez flíčků a bez žlutého nádechu :-)

Abych kůru podpořila, používala jsem týden po kůře pastu na citlivé zuby Sensodyn a poté začínám s pastou pro bělejší zuby. Aneb chci si tento odstín udržet, co nejdéle.

Tyto pásky bych všem, co mají zdravé zuby, DOPORUČILA !!

Jsem nadšená a okolí si též všimlo. Navíc se mohu konečně na fotkách usmívat s otevřenými ústy :D

VZKAZ VŠEM, CO VÁHAJÍ - BĚŽTE DO TOHO! ;-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ivannax ivannax | Web | 7. února 2015 v 12:16 | Reagovat

Vyzerá to vážne zaujímavo, ale našťastie mám zuby belšie, takže niečo takéto nepotrebujem :)

2 malaika-hatia malaika-hatia | Web | 7. února 2015 v 12:32 | Reagovat

Vypadá to opravdu hezky. :) Teda ale celá ta procedura mě dost děsí, i když to popisuješ celkem nenásilně, stejně si za tím představuju něco skoro tak nepříjemnýho jako zubaře.. :D Hlavně ta aplikace každý den hodinu plus ještě ta příprava okolo.. Ale je pravda, že se to vyplatilo. :)

3 Karol Dee Karol Dee | E-mail | Web | 7. února 2015 v 12:34 | Reagovat

Moc důvěry jsem do toho nevkládala, ale zdá se, že funguje. Až mi budou připadat mé zuby moc žluté, jdu do toho. :D

4 Kelíns Kelíns | E-mail | Web | 7. února 2015 v 12:49 | Reagovat

Výsledek je skvělý. Hlavně, že jsi spokojená a máš teď krásný úsměv :)

5 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 7. února 2015 v 12:58 | Reagovat

Já už je chci dlouho :) pěkná recenze

6 Kristeen Kristeen | Web | 7. února 2015 v 13:30 | Reagovat

Výsledok je vážne úžasný :) Zatiaľ sa avšak po niečom takom nepozerám (mám strojček :D)

7 Markét. :) Markét. :) | Web | 7. února 2015 v 13:55 | Reagovat

Musím říct, že výsledek je fakt úžasný! :-) A popřemýšlím o nich:-) fakt jako za tu cenu to stojí za to :-)
Jinak na tom hokeji se někdy domluvíme:-) dám ti když tak vědět:-)

8 stuprum stuprum | Web | 7. února 2015 v 14:36 | Reagovat

Zoubky jak z pohádky. :)

9 Simona Vixen | segmento.blog.cz Simona Vixen | segmento.blog.cz | Web | 7. února 2015 v 19:50 | Reagovat

tiež mám problematickú pleť, ale naučila som sa s ňou žiť, takže nemám problém ísť von bez make-upu. :)

wow, vybielilo ti to zubky krásne! a za tú cenu sa to vyplatí :) keď mi budú moje zuby pripadať príliš žlté, tak viem že môžem po nich siahnuť :)

10 Romi Romi | Web | 7. února 2015 v 19:59 | Reagovat

suprový výsledek :)

11 Ella Ella | E-mail | Web | 7. února 2015 v 20:19 | Reagovat

No tak to je krásný výsledek, bomba!

12 neweresth neweresth | Web | 7. února 2015 v 21:35 | Reagovat

Páni, jako, já takovýmhle vymoženostem nevěřím, ale páni, je to drsný!

13 Ranly Ranly | Web | 8. února 2015 v 1:22 | Reagovat

To je fajn že to takhle funguje :) Já mám zuby na nic takže já si to nemůžu dovolit.. mám poškozenou sklovinu.. hodně :)

14 Elis Elis | Web | 8. února 2015 v 6:14 | Reagovat

Vypadá to ve výsledku krásně a přirozeně...

15 cincina cincina | Web | 8. února 2015 v 10:38 | Reagovat

Tak to je krásný výsledek:O

16 Lů | Web | 9. února 2015 v 16:55 | Reagovat

Ty jo, to je změna.
Nikdy bych nevěřila že to až takhle funguje... :)
Já bych to ale určitě používat nemohla, no. :/ Mám hodně zničený zuby, odvápněný a mnoho dalších kravin k tomu. Určitě bych si tím spíš uškodila. (Ikdyž používám teď stejně ten pudr bělící, tak nevím, no :D)
Ale skvělá recenze! :)

17 *Vanilla *Vanilla | Web | 10. února 2015 v 20:54 | Reagovat

chápu, jak to myslím ale bohužel..psala jsem článek, kde prostě píšu své názory :) a ty strašné šaty jsou výrobkem Polska, ne číny!! Polsko je větší katastrofa než Čína a to je co říct,..že Týnka objednává z těch eshopů, tak má aspoň vkus  a oko, co je hezké :)

18 Melissa Melissa | Web | 11. února 2015 v 0:55 | Reagovat

Super,máš opravdu krásné zoubky:)!Jsi dobrá,já bych se toho domácího bělení bála.Když už,tak bych se svěřila jenom svému panu zubaři:)

19 bludickka bludickka | E-mail | Web | 15. února 2015 v 17:12 | Reagovat

Výsledek je opravu vidět. Je super, že jsi spokojená a že to funguje :)

20 Monbella Monbella | Web | 17. února 2015 v 19:14 | Reagovat

[2]: Nijak to neboli a ten cas hrozne rychle utece, opravdu se neni ceho bat :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama